NOUTĂŢI
BIROU
PROIECTE
 
Curente
Arhivă
 
 
 
01.01.2012
Participare la reabilitarea Domeniului Regal de la Săvîrşin

Sîntem onoraţi sa participăm ca arhitecţi la reabilitarea reşedinţei regale de la Săvîrşin. Operaţiunea amplă, planificată să se desfăşoare pe durata mai multor ani, a pornit la iniţiativa Alteţei Sale Regale, Prinţesa Moștenitoare Margareta a României şi se află sub coordonarea tehnică a domnului David Baxter de la fundaţia Transylvania Trust.
Proiectul cuprinde restaurarea castelului şi a parcului aferent, în paralel cu reabilitarea ansamblului de clădiri administrative ale domeniului, Satul Regal.
În octombrie 2011, în cadrul Jubileului 90, în prezența Majestății Sale și a Alteței Sale Regale Principele Radu, s-a inaugurat Garajul Regal, împreună cu curtea de acces repavată, a unei fîntîni din piatră naturală şi a portilor principale, realizate din fier forjat. Spaţiul principal al construcţiei adăpoşteşte colecţia de autovehicule a Casei Regale şi urmează a fi deschis ca muzeu accesului public, alături de atelierul Majestăţii Sale Regele Mihai I .
În prezent, se află în desfăşurare lucrările pentru restaurarea castelului, aripa de est fiind deja finalizată în cursul anului 2011.ze Waesche waschen konnte.

Buletin 34_RO.pdf

 

Înapoi

 
Download Contact Impressum